Antlitz-analyysi eli kasvoanalyysi

Antlitz-analyysi on Dr. Hickethierin 1900-luvun alkupuolella kehittämä kasvoista tehtävä analyysi, joka perustuu puolestaan Dr. Schüsslerin kehittämään solumineraaliterapiaan. Antliz-analyysin avulla voidaan yksillöllisesti todeta kasvojen ihon tunnusmerkeistä keholle ja sen toiminnoille elintärkeiden kivennäisaineiden puutostilat, joita voidaan hoitaa Dr. Schüsslerin solumineraaleilla.

Antliz-analyysi tehdään puhtailta, meikittömiltä kasvoilta luonnonvalolampun avulla. Puutosmerkkien voimakkuuden perusteella voidaan antaa henkilökohtainen suositus eri solumineraalien käytöstä.

Yhden tai useamman kivennäisaineen puutostila solussa johtaa kehon häiriötilaan, epätasapainoon ja sen seurauksena aikaa myöten erilaisten terveydellisten ongelmien syntyyn.

Solumineraalien kivennäisaineet ovat kehollemme tuttuja rakennusaineita ja samalla välttämättömiä elimistön optimaaliselle toiminnalle.

Dr. Schüsslerin hienorakenteiset solumineraalit ovat ainoat kivennäisaineet, jotka solu voi ottaa suoraan käyttöönsä, jolloin kehon omat terveyttä rakentavat ja ylläpitävät prosessit saavat tukea sen tärkeimmissä ja pienimmissä yksiköissä, soluissa.

"Kun jokainen solu voi hyvin, koko keho voi hyvin!" (A.Aarnio)

Lähde: Annukka Aarnio